Çarşamba günü evinde oynadığı Bodrumspor maçından farklı bir mağlubiyetle ayrılan Sakaryaspor, bu yenilgiyi unutturmak için bugün saat 13.00’da Kırşehir Belediye deplasmanına çıkacak

GALİBİYET PAROLASI
Sezona şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen lig başından beri bir türlü dikiş tutturamayan ve henüz 2 galibiyet üst üste alamayan Sakaryaspor, farklı skorla evinde mağlup olduğu Bodrumspor maçı sonrasında bugün Kırşehir deplasmanına çıkacak. Kırşehir Belediyespor’a konuk olacak yeşil siyahlılar, Bodrumspor hezimetini unutturmak ve taraftarlarına kendini affettirmek için sahaya çıkacak. Kırşehir Ahi Stadı’nda oynanacak mücadele saat 13.00’da başlayacak.

BALABAN TAKIMIN BAŞINDA
Çarşamba günü oynanan 6-2’lik Bodrumspor maçının ardından teknik direktör İsmail Ertekin ile yollarını ayıran Sakaryaspor’da Kırşehir Belediyespor karşılaşmasında takımın başında Murat Balaban olacak. Oyunculara son gerçekleşen idmanda direktifler veren Balaban, bu karşılaşmanın öneminin altını çizdi. Balaban’ın nasıl bir 11 ile sahaya çıkacağı ise merak konusu.

Editör: Haber Merkezi