Rakibi karşısında kötü bir oyun ortaya koyan yeşil siyahlılar taraftar desteğine rağmen sahadan mağlup ayrıldı

Takımın haftalardır oynadığı kötü oyuna rağmen tribüne gelerek takıma 90 dakika boyunca destek olan taraftarlar oynanan kötü oyundan sonra isyan etti ve hem teknik heyete hem de oyunculara tepki gösterdi.

OYUNCULARA TEPKİ
Maçtan saatler önce tribüne gelmeye başlayan taraftarların neşesi yerindeydi. Maç öncesi köftecilerde ve stat dışında sohbet eden taraftarlar maça mutlak galibiyet olarak bakıyordu. Atkılarını formalarını giyerek tribüne gelen çocuğu, genci yaşlısı herkes maça harika bir tezahürat ile başladı. takımda yapılan ardı ardına hatalar tribünlerinde dikkatini çekmeye başladı. Oyunculara tepki gösteren ve Uşakspor’un oyununu alkışlayan yeşil siyahlı taraftarlar yenilen golden sonra öfkesini sahaya kusmaya başladı. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım’a ve oyunculara tepki gösteren taraftarlar Uşaksporlu futbolcuları alkışlarla uğurladı.

KÖTÜ OYUNA RAĞMEN DESTEK
Maçın başından kötü oyuna sabır kalmayana dek takıma destek veren taraftarlar Ahmet Yıldırım ve Dilaver Güçlü’ye büyük tepki gösterdi. Hazırlık maçlarından itibaren takımın arkasında olan ve oynanan kötü oyuna rağmen takımı hem içerde hem de deplasmanda yalnız bırakmayan yeşil siyahlı taraftarın sabrı bu maçta taştı. Atkısını ve formasını giyerek tribünlere gelen taraftarlar ise stattan boynu bükük ayrılan taraf oldu.

YILDIRIM’A İSTİFA ÇAĞRISI
Maça gayet neşeli ve ümitli gelen Sakaryaspor taraftarları eski Sakaryaspor’u özlediklerini söyledi. Maç sonunda oyunculara tepki gösteren taraftarlar kötü oyunun sorumlusu olarak Teknik Patron Ahmet Yıldırım’ı gösterdi. Stada gelen yaklaşık 6 Bin taraftar Ahmet Yıldırım’a istifa çağrıları yaptı. Kötü oyun ve kötü sonucun ardından stattan üzgün ayrılan yeşil siyahlı taraftarlar stat dışında da Ahmet Yıldırım’a tepki göstermeye devam etti.

Editör: Haber Merkezi