Sakaryaspor, evinde ağırladığı Niğde Anadolu karşısında 4-0’lık skorla rahat galibiyet alarak bu sezon ilk kez galibiyet serisi yakalamayı başardı

ÖMER-TAHİR ORTAKLIĞI
Sakaryaspor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 10’ncu hafta mücadelesinde sahasında Niğde Anadolu FK ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma Niğde Belediyespor’da sakatlık yaşayan Rıza’nın son anda esame listesinden silinmesi nedeniyle 10 dakikalık bir gecikmeyle başladı. Sakaryaspor maça adeta golle başladı. Hızlı kullanılan taç atışının ardından Tahir Babaoğlu Ömer Bozan’a güzel bir pas attı ve Ömer düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Rakip kalede inanılmaz bir baskı kuran Sakaryaspor farkı arttırmak için net fırsatlar bulmaya başladı.

DEVRE 3-0
Yeşil siyahlı temsilcimiz aradığı ikinci golü golcüsü Tahir Babaoğlu ile buldu. 28’nci dakikada bu kez roller değişti Ömer Bozan’ın güzel asistinde Tahir Babaoğlu topu ağlarla buluşturdu ve skor 2-0’a geldi. Yeşil siyahlı temsilcimiz 38’nci dakikada Oğuz Kocabal’ın golü ile fakrı 3’e çıkarttı. Savunmanı hatasını iyi değerlendiren Oğuz, pas arası yaparak topu ağlara gönderdi. İlk devre bu golle 3-0 sona erdi.

RAHAT DEVRE
Mücadelenin ikinci yarısına yine Sakaryaspor baskılı başladı. Yeniden sahneye çıkan Tahir Babaoğlu skoru 4-0’a getirdi. Kalecinin uzaklaştırmak istediği top Tahir’e çarptı ve ağlarla buluştu. Mücadelenin geri kalanında da üstün oynayan taraf yeşil siyahlı temsilcimiz oldu ve rakip kaleyi akınlarla bunalttı. Oldukça rahat bir devre geçiren Sakaryaspor skoru daha da arttırmayınca mücadele 4-0’lık Sakaryaspor üstünlüğü ile sona erdi. Yeşil siyahlı temsilcimiz bu sezon ilk kez galibiyet serisi yakalamış oldu.

Stat: Yeni Sakarya Atatürk

Hakemler: Fevzi Erdem Akbaş** Önder Çalış** Çağrı Ateş**

Sakaryaspor:Furkan*** Çağlayan*** Eyüpcan*** Onur K.*** Oğuz*** Serkan*** Oğuz***(Dk.60 İrfan**) Ömer***(Dk.60 Ömer Can**) Onur Ramazan***(Dk.73 Ozan Sol**) Hurşit***(Dk.60Umut**) Tahir***(Dk.73 Ali**)

Teknik Direktör: Ercümend Coşkundere

Niğde Anadolu: Mertcan* Aykut* Ümit* Tayfun*(Dk.46 Cumhur*) Berat*(Dk.60 Atalay*) Yılmaz* Hüseyin* Alperen* Polat* Recep*(Dk.87 Mustafa*) Ferhat*

Teknik Direktör: Mehmet Balçın

Goller: Dk.5 Ömer Bozan, Dk.28,52 Tahir, Dk.38 Oğuz Kocabal (Sakaryaspor)

Editör: Haber Merkezi