Sakaryaspor, kamp dönemindeki ikinci hazırlık maçını 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Kırklarelispor ile yaptı. Yeşil siyahlı temsilcimiz, Oğuzhan Kayar’ın golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı

KONTROL BİZDE

Kartepe’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor ikinci hazırlık maçında TFF 2’ncli Lig Kırmızı Grup’tan da rakibi olan Kırklarelispor ile karşı karşıya geldi. Yeşil siyahlılar ilk devreye Oğuz Çalışkan, Berkaycan Değirmencioğlu, Emirhan Civelek, Burak Öksüz, Caner Koca, Çağrı Ortakaya, Abdülaziz Solmaz, Özkan Taştemur, Mehmet Boztepe, Nuri Fatih Aydın, Ali Özgün ilk 11 ile çıktı. İlk yarı boyunca disiplinli ve istekli oyunu ile dikkat çeken yeşil siyahlı futbolcular, taraftarlardan da tam not aldı.

OĞUZHAN SİFTAH YAPTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında kadrosunda değişiklikler yapan Sakaryaspor’da oyun kontrolü ise değişmedi. Topun hakimi olan yeşil siyahlılar, 56’ncı dakikada sağ kanattan başlayan atakta Berk İsmail Ünsal kazandığı topu ceza sahası içerisinde Azad’a aktardı. Azad topu daha uygun pozisyonda olan Oğuzhan’a gönderdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Oğuzhan düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Sakaryaspor 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra da oyunun kontrolünü elinde bulunduran yeşil siyahlılar üstünlüğünü korudu ve sahadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi