Final karşılaşmasında Hendek Yenimahalle’yi 3-0 mağlup eden Sakarya Spor Lisesi şampiyon oldu

RAHAT KAZANDI
İlk sete iyi başlayan Spor Lisesi, Hendek Yenimahalle karşısında daha iyi oynayan taraf oldu ve seti aldığı rahat sayılarla 25-6 önde bitirdi. İkinci set iki takımında yüksek tempoda oynamaya başlamasıyla birlikte karşılıklı sayılarla geçse de Spor Lisesi farkını ortaya koydu ve ikinci seti 25-21 kazandı. İlk iki seti kazanarak son sete daha moralli çıkan Spor Lisesi, rakibi karşısında daha etkili oynamaya başladı. Taraftarının da desteğini arkasına alan Spor Lisesi, seti 25-19 maçı da 3-0 kazandı ve şampiyon oldu.

ÜÇÜNCÜ ZEHRA AKKOÇ
Hacı Zehra Akkoç ile Karasu Anadolu Lisesi günün ilk maçında karşı karşıya geldi. Üçüncülük için sahaya çıkan iki takım da maçı kazanmak için elinden geleni yaptı. İlk setten son sete kadar etkili oyununu sahaya yansıtan Hacı Zehra Akkoç, Karasu Anadolu Lisesi’ni 3-0 yenerek turnuvayı üçüncü sırada bitirdi. Maçı kaybeden Karasu Anadolu Lisesi ise turnuvayı dördüncü tamamladı.

KUPALAR SAHİPLERİNE VERİLDİ
Oynanan finallerin ardından yapılan kupa töreninde voleybolculara kupaları takdim edildi. Birinci olan Sakarya Spor Lisesi’ne kupasını Adapazarı İlçe Spor Müdürü Adem Aka verdi. Finalde kaybederek ikinci olan Hendek Yenimahalle kupasını, Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Akova’nın elinden aldı. Turnuvayı üçüncü sırada bitiren Hacı Zehra Akkoç kupasını, Sakarya Spor Lisesi Müdürü Serkan Güneş’in elinden alırken turnuvayı dördüncü bitiren Karasu Anadolu Lisesi kupasını Hendek Yenimahalle MTAL Müdürü Alim Oktar’ın elinden aldı.

Editör: Haber Merkezi