Sakarya spor, basın ve siyaset camiasının önde gelen isimleri Sakaryaspor’un eski futbolcusu Mustafa Özbey’in oğlu Burak ile Meşhur Yenicami ıslama köftecisi sahiplerinden Bahattin Aydın’ın kızı Merve’nin nikah törenine katıldı

CEMİYETE BÜYÜK İLGİ
Yenicami semtinde bulunan Meşhur Yenicami ıslama köftecisi sahiplerinden Bahattin Aydın eşi Neval Aydın’ın güzeller güzeli kızları Merve, Sakaryaspor da forma giymiş tribünlerin unutulmaz sevgilisi (Kostik) Mustafa Özbey ve eşi Nurcan hanımın yakışıklı oğlu Burak, pandemi kurallarının bire bir uygulandığı nikah töreni ile dünya evine girdiler. Gerçekleşen nikah törenine eski ve yeni futbolcular ve spor camiasının önde gelen isimleri katıldı.

ÇOK SAYIDA İSİM KATILDI
Gerçekleşen düğüne Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel,  Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi ve yöneticiler, Futbol Federasyonu Sakarya Bölge Müdürü Ferruh Sezgin, ayrıca spor ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.

BÜYÜLÜ ATMOSFER
Merve ile Burak alkış tufanı ile birlikte el ele tutuşarak nikah töreni için sahneye geldiler ve Adapazarı Belediye başkanı Mutlu Işıksu’nun kıydığı nikahta sorulan soruları cevaplayıp evet diyerek aile birliğinin kurulduğunu ilan ettiler.

KURALLARA UYULDU
Medar hastanesinde çok önemli görevde bulunan Merve ile Marmara Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler fakültesi mezunu Burak’ın nikahında davetliler pandemi kuralı gereği maske taktı ve dezenfektan cihazları ile ellerini temizledi, tokalaşma olmadı canlı müzik çalınmadı ve oyun oynanmadı.

“CEMİYETİME RENK KATTILAR”
Sakaryasporun eski Futbolcusu Mustafa Özbey (Kostik) “İlk oğlumuzu evlendirip baş göz ettik. Ufak oğlumuz Burak’ı evlendirmenin mutluluğu tarif edilemez. Nikahımıza iştirak eden dostlarımıza akrabalarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

“MUTLULUĞU YAŞIYORUZ”
Sakarya’mızın Meşhur Islama Köftecilerinden Bahattin Aydın, “Evlat evlendirmenin mutluluğu tarif edilemez. Önce oğlumuzu evlendirirken çok mutlu olmuştuk, şimdi de biricik kızımız Merve’yi evlendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kızımız Merve ve damadımız Burak’a ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi