BABASININ YOLUNDA

Sakaryamızın genç avukatlarından Batuhan Severcan, Sakaryaspor’da seçilen yeni yönetiminde Disiplin Kurulu’nda yer aldı. Daha önceki yıllarda baba Burhan Severcan da Sakaryapspor’da başkan yardımcılığı yaparak yeşil siyahlı camiaya hizmet etmişti. Batuhan Severcan da babasının yolundan giderek Sakaryaspor’a hizmet etmek istediğini söyledi.

“FORMA AŞIĞIYIZ”

Açıklamalarda bulunan Burhan Severcan, “Yeşil Siyah dedin mi bende akan sular durur. O kadar bağlıyım ki adeta formaya aşığıyız. Takımımızın sahadan galibiyetle ayrıldığında evimizde neşe ve huzur oluyor. Kötü sonuç aldığımızda evimiz adeta çıt çıkmıyor. Bu yıl inşallah çok sevgili oğlumun da yönetimde olmasından dolayı çok mutluyum. İnşallah Sakaryaspor’umuz bu yıl istediği sonuçları alır. Şimdiden Sakaryaspor’umuza başarılar diliyorum” dedi.

“SAKARYASPOR MUTLULUK KAYNAĞIMIZ”

Sakaryaspor’un yeni yönetimin disiplin Kurulunda yer alan Genç avukatlardan Batuhan Severcan yaptığı açıklamada, “Biz ailece Sakaryaspor hastasıyız. Sevgili babam, ailem, çocuklarım hepimiz yeşil siyahlı formanın peşindeyiz. Sakaryaspor bizim mutluluk kaynağımız. Son yıllarda hep üzüldük maalesef. Play Off’larda istediğimiz sonuçları alamdık. İnşallah bu yıl Sakaryaspor’un yılı olacak. Sakaryaspor’umuzu üst lige çıkarmak için uğraş vereceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi