Yılmazer Fight Akademi Spor Kulübü sporcuları Afra Adıyaman ve Esra Yalın Elazığ'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'ndan birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. Fırat Üniversitesi Spor Salonu’nda start alan şampiyonada  50 Kg'da mücadele eden Afra Adıyaman 5 rakibini mağlup ederek Türkiye Şampiyonu olma başarısını gösterdi. Şampiyonadaki 65 kg'da mücadele eden bir diğer temsilcimiz Esra Yalın ise karşılaştığı 4 rakibini de mağlup ederek Türkiye Şampiyonluğunu kazanan ikinci sporcumuz oldu.

Elazığ'dan Şampiyonluk ile dönen Esra Yalın ve Afra Adıyaman elde ettikleri bu başarı ile 15-21 Eylül Tarihleri arasında İtalya'da düzenlenecek olan Kick Boks Dünya Şampiyonası'na katılma hakkı elde ettiler. İki sporcumuzda önümüzdeki ay başlayacak olan Milli Takımın Dünya Şampiyonası hazırlık kampına katılacak.

Antrenör Serkan Yılmazer elde ettikleri başarıdan dolayı her iki sporcusunu da kutladığını belirterek; " Esra ve Afra ile bu sene ikinci kez bize şampiyonluk yaşattıkları için onlarla gurur duyuyorum. Dünya Kupası'nda da ülkemiz adına önemli başarılar elde edeceklerine inanıyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi