DÜZCE 2NCİ OLDU
Türkiye şampiyonasına gidecek 2.takımı belirleyecek son karşılaşmada Büyükşehir Basketbol ile Düzce Belediyespor karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyen Düzce temsilcisi Büyükşehir Basketbol’u mağlup ederek şampiyonaya gitmeye hak kazanan 2.takım oldu. Düzce’den maçı takip etmek için gelen aileler de maç sonunda oyuncularla birlikte büyük sevinç yaşadı. 

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU
Zorlu maratonda Play-Off grubunu namağlup tamamlayan Sakarya Yıldızlar kupasını almak için Atatürk Spor Salonu’na geldi. Kerim Durmaz’ın öğrencileri ortaya koyduğu performans ile büyük alkış aldı. Yıldızların ardından Düzce Belediyespor 2nci olurken Sakarya Büyükşehir Basketbol 3üncü oldu. Gelişim Basketbol ise ligi 4üncü sırada tamamlayan takım oldu. Takımlar düzenlenen tören ile başarı belgelerini ve kupalarını aldı.

BÜYÜKŞEHİR’DE HAYAL KIRIKLIĞI
Hem normal sezon maçlarında hem de Play-Off maçlarında ortaya koyduğu oyun ile fark yaratan Sakarya Yıldızlar gözünü Türkiye Şampiyonasına dikti. Ligde Yıldızlar’a ve Düzce’ye karşı zorlanan ve maçlar veren Büyükşehir Basketbol ise ligin hayal kırıklığı oldu. Diğer bütün maçlarını kazanan Büyükşehir Basketbol zorlu maçlarda yaşadığı sorunlar ile dikkat çekti. Gelişim basketbol ise mücadeleci yapısıyla takdir topladı.

Editör: Haber Merkezi