BAŞKANLARDAN GÖSTERİ MAÇI

Final maçı öncesi Karasulu eski amatör futbolcular gösteri maçı yaparken, ikinci gösteri maçında Karasu Belediye Başkanı, Kocaali Belediye Başkanı ile belediye meclis üyeleri gösteri maçı oynadı. Gösteri maçlarının ardından oynanan final karşılaşmasında Namazgah Karakaş Nalbur ile Filizfidan Mobilya kozlarını paylaştı. Rakibini 8-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başaran Namazgah Karakaş, şampiyonluk kupasını kaldıran takım oldu.

TÖREN YAPILDI

Final maçının ardından ödül törenine geçilirken turnuvanın en iyi kalecisi seçilen Namazgah Karakaş Nalbur kalecisi Feytullah Kutlu plaketini İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan’ın elinden alırken, yine turnuvanın en değerli futbolcusu seçilen Ömer Faruk Civelek ile Orhan Ekşi plaketlerini AKP İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit’ten aldılar. Turnuvanın gol kralı olan Ömer Faruk Can plaketini İlçe Spor Müdürü Kemal Ataç’tan aldı. Turnuvanın final maçı hakemi Gökhan Kahyacık’a plaketini İlçe Emniyet Müdürü Halil Akyol verdi. Grup maçlarını yöneten Özkan Sahip plaketini Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’dan aldı. 32 Evler Spor Kompleksini turnuvaya açan Belediye Başkanı İshak Sarı’ya plaketini Volkan medya adına Volkan Yıldız verdi.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Turnuvanın ikincisine kupa ve para ödülünü Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar verirken, Şampiyon Namazgah Karakaş Nalbur’a kupa ve para ödülünü Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı verdi. Törenin ardından konuşan Kulüp başkanı Abbas Karakaş, “Güzel bir turnuvaydı. Düzenleyen arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum. Pürüzsüz ve sorunsuz maçlar oynadık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi