ALLAH RIZASI İÇİN ALMIŞTIM
Hikmet Sevim, Oğuzhan Kol’un Sakaryasporda oynamadığını, kendisinin de onun tecrübe kazanıp pişmesi için bir hizmette bulunduğunu belirterek, “Benim Oğuzhan Kol’a da ihtiyacım yoktu böyle bir transfere de. Çünkü onun oynadığı stoperde 4 tane oyuncum vardı ve 2.yarıya iddialı hazırlandığımız için 3-4 gömlek üstün oyuncular almıştık. Bu nedenle bende oynayamayacağını söyledim. O da bana hak verdi Sakaryaspora geri döndü” dedi.

SAKATLIĞINI KENDİ DE SAKLAMIŞ!
Sevim, “Oğuzhan benim takımımda 3 gün idmana çıktı. Zaten geldiğinde hastaydı, öksürüyordu. Sonrasında dinlendirdim. Ama idmanda gördüm ki sekiyor. Kendisine bir sakatlığı olup olmadığını sordum ama o bana yok bir şeyim yok dedi. Yine takip ettim idmanda, Bir ayağıyla çok rahat topa vururken diğer ayağıyla çekinerek vuruyordu. Bir de çok öksürüyordu. Yine sordum, yok bir şey dedi. Varmış meğer. Yoksa onu neden geri yollayayım?

45 BİN LİRAYI ALMA DERDİNDELER!
Ben bu transferi Sakarya’nın çocuğu bizim çocuk diye aldım. Yaşı 19 ama sanki 25-30 yaşındaymış gibi. Kaldı ki biz onlarla hiçbir sözleşme yapmadık. Oğuzhan’ı oynatma garantisi de vermedik. Biz Allah rızası için bu transferi yaparken anlaşılan o ki birileri şeytanlık peşinde. Yani 45 bin lirayı alma derdinde ki bu para konusunda da söz vermedik. Hatta para konusu bile konuşulmadı, rica minnet verildi. Yoksa benim fıtratımda böyle bir şey olmaz” dedi

Editör: Haber Merkezi