23 MİLYON ÖDEME

Sakaryaspor’da geçtiğimiz sezonun mali bilgileri olağan genel kurulunda kamuoyuna açıklandı. Takıma 10 Milyon TL peşinat ödemesi yapan yeşil siyahlıların transfer yasağının açılması için de 4 milyon 330 Bin TL ödeme gerçekleştirdiklerini belirtildi. Devre arasında da takıma 2 milyon 247 Bin TL ödeme yapan yönetim, teknik heyete 911 Bin TL, personele 732 Bin TL, iç ve dış saha ödemelerine 1 milyon 937 Bin TL ödeme yaptı. Yeşil siyahlı yönetim son olarak da takıma katılan oyunculara 3 Milyon 651 Bin TL ödedi ve toplamda 23 Milyon TL ödeme gerçekleştirdi.

9 MİLYON 712 BİN BORÇ

Avukat Tayfun Zeki tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz sezon şampiyon olan kadroya 5 Milyon 417 Bin prim, 2 milyon 247 Bin TL maç başı ve teknik ekibe de 950 Bin TL olmak üzere toplam 9 Milyon 712 Bin TL borç olduğunu açıkladı. Yönetim, açıklanan mali tabloların ardından üyelerin açık oylamasıyla ibra edildi.

ARİF İÇİN 650 BİN

Genel Kurulda ayrıca Sakaryaspor'un devre arasında süper Lig ekiplerinde Kayserispor'a sattığı Arif Kocaman'ın transferinden alınan bonservis bedeli de resmi olarak açıklandı. Yönetim, genç oyuncu için Kayseri'den 650 Bin TL aldıklarını belirtti. Son dönemde oyuncu satışından yapılan en büyük bonservis ücretini aldıklarını ifade eden yönetim, gelecek sezonlarda da bu genç oyuncu satışlarının devam edeceğini belirtti. Süleyman Doğru

Editör: Haber Merkezi