Tüm Türkiye’nin merakla takip ettiği SURVİVOR yarışmasında şampiyon belli oluyor. Survivor’da büyük finalde Sakaryalı Yiğit Poyraz yarışacak.

ŞAMPİYON BELLİ OLUYOR
Dominik Cumhuriyeti ev sahipliğinde yapılan Survivor Türkiye 2021 sezonunun şampiyonu bu gece belli oluyor. Önceki gece yapılan kritik yarı final mücadelesinde Survivor İsmail Balaban, Poyraz, Ayşe ve Aleyna Kalaycıoğlu arasından Poyraz ve İsmail SMS oyu sıralaması ile büyük finale çıkan 2 isim olmuştu. Bugün İstanbul Galataport'ta yapılacak kritik Survivor 2021 büyük finalinde, aylar süren mücadelenin kazananı belli olacak.

SAKARYALI POYRAZ FİNALDE
Yarı final 3'lüsünün Survivor İsmail Balaban, Ayşe ve Poyraz olarak belirlenmesi sonrasında, sıra kritik Survivor 2021 finalistleri SMS oylamasına geldi. 3 isim arasında yapılan SMS oylaması sonucunda ise Survivor Poyraz ve İsmail Balaban kritik Survivor büyük finalde yarışmaya hak kazandı.

SMS SONUÇLARIYLA BELLİ OLACAK
İstanbul Galataport ev sahipliğinde yapılacak olan Survivor 2021 büyük finalinde yapılacak olan SMS oylamasıyla İsmail ve Poyraz arasından birisinin şampiyonluğunu ilan etmesi bekleniyor.

POYRAZ'A DESTEK OLMAK İÇİN
İzleyenlerin bu akşamki finalde Sakaryalı yarışmacıya destek olmaları için POYRAZ yazıp 1890'a sms göndermeleri yeterli olacak.

Editör: Haber Merkezi