Koronavirüs pandemisi nedeniyle bir buçuk yıl gibi bir süre sonra yeniden oynanan bölgesel amatör lig maçları birçok kesimi mutlu etti. Geçtiğimiz hafta Karasuspor-Hendekspor maçı ile başlayan ve önceki gün Erenlerspor-Karasuspor maçıyla devam eden mücadelelere Sakarya futbol camiasından ilgi oldukça fazlaydı. Gösterilen ilgi ve sahada ortaya koyulan oyun, “Sakarya amatör futbolu özlemiş” yorumlarını da beraberinde getirdi.

KARASUSPOR FIRTINASI
Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 4. Grup’ta güçlü Erenlerspor ve Hendekspor’la yer alan Karasuspor, sezona bomba gibi bir başlangıç yaparak herkesi şaşkına çevirdi. Hendekspor mücadelesinde 2 kez öne geçmesine rağmen son dakika golüyle mağlup olan Sarı Kırmızılılar deplasmanda Erenlerspor’u 2-1’lik skorla geçti ve bu grupta ben de varım mesajı verdi.

BÜYÜK SEVİNÇ
Karşılaşmanın büyük bölümünde Erenlerspor daha atak bir oyun sergilese de Karasuspor hızlı kontra ataklarıyla ve duran toplarıyla tehlikeli oldu. Rakibin ataklarını da iyi savunan Karasuspor, aradığı golü bularak 3 puanı hanesine yazdırdı. Kuzey temsilcisinde maç sonunda büyük sevinç hakimdi. Hem saha içinde hem soyunma odasında hem de dönüş otobüsünde büyük sevinç yaşayan Karasuspor, haftayı moralli kapatan ekip oldu.

“İYİ TAKIMIZ”
Başkan Yüksel Mazlum Erenlerspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, “5 oyuncumuzdan yoksun Erenlerspor maçına çıktık. İyi bir takım olduğumuzu biliyorduk. Diğer oyuncularımız olmayan oyuncularımızı aratmadılar. Genç bir ekibiz. Biz dinlenirken bu sefer Erenlerspor ile Hendekspor karşı karşıya gelecek. Erenlerspor kazanırsa herkes eşit olacak ve işler biraz karışacak. Farklı bir grup ve tablo bizi bekliyor” dedi

Editör: Haber Merkezi