Yeni sezon hazırlıklarına kendi evinde başlayan temsilcimiz Sakaryaspor, antrenmanlarına dur durak demeden devam ediyor. Yeşil siyahlı temsilcimiz, 9 gün daha Sakarya’da çalışmalarını sürdürecek

FORM TUTUYORUZ
Sakaryaspor, yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Teknik direktör Taner Taşkın liderliğinde çalışan yeşil siyahlı futbolcular, ilk günlerde biraz zorlansa da yavaş yavaş form tutmaya başladı. Antrenmanlarda bir an olsun durmayan sporcular, kendilerini teknik ekibe göstermek için büyük çaba sarf ediyor. Hırsı ve istekli halleriyle dikkat çeken genç sporcular, Bolu kampında da yer almak için performans sergiliyor. 

TAŞKIN YAKIN TAKİPTE
Sakaryaspor teknik direktör Taner Taşkın, gerçekleşen çalışmaları yakından takip ediyor. Yardımcılarıyla ve oyuncularla sık sık mini toplantılar yapan tecrübeli teknik adam, oyuncu performanslarını izliyor. Bolu kampına kadar denenen isimler ve genç oyuncularla ilgili kararını verecek taşkın, ince eleyip sık dokuyor. Oyuncularına zaman zaman uyarılarda bulunan Taşkın, sahada görmek istediklerini anlatıyor.

Kaynak: SÜLEYMAN DOĞRU