Demir’in istifasının işleme konulacağı ifade edildi. Daha önce edilen istifalar işleme konulmamıştı

İşte Recep Demir’in istifa açıklamaları;

BU GİTMELER VEDA DEĞİL
"Şu an eve dönüş yolunda evime giderken sıcağı sıcağına böyle bir yazı yazma gereği duydum. Aracımın camından Sapanca Gölü’ne vuran yakamozu izlerken radyomda Zeki Müren’den ‘Elbet bir gün buluşacağız’ çalması da tuzu biberi oldu tabi…

İlk başta şunu söyleyeyim benim Sakaryasporluluk serüvenim bu yıl başlamadı. Gençliğe yeni yeni adım attığım yıllarda o tribünlerde su da sattım simit de. Annemle babamdan habersiz birçok deplasmana kaçıp eve dönerken ‘acaba fark ettiler mi yokluğumu’ diye korkutan tir tir titrediğim de oldu çok kez…"

"BAZI ŞEYLERİN DEĞİŞMESİ GEREK"
"Ne diyeceğimi de tam bilmiyorum aslında. İlk başta bu başarısız sonuçlar yüzünden bütün taraftarlarımızdan özür dilerim. Yayında da bahsettim, kupa maçı sonrası asansörde karşılaştığım 10-12 yaşlarındaki çocuğun gözyaşları artık bana bazı şeylerin değişmesi gerektiğini anımsattı. Gece eve döndüğümde de kızımın aldığımız mağlubiyetten dolayı bana karşı somurttuğunu görmek uzun zamandır düşündüğüm bu kararı artık uygulamaya almanın vaktinin geldiğini işaret etti."

"ŞOV YAPIYOR DİYORLAR"
"Benim için, ‘şov yapıyor’ ‘başkanlığa oynuyor’ diyenler oldu. Yeni oluşumlarda görev almayacağımı ve başkanlık gibi bir düşüncem olmadığını defalarca söyledim. Maalesef insanlar o kadar negatiflik içinde bir şeyler yapmak isteyen kişiler görünce ortada bir ‘amaç’ arıyor. Hepsine eyvallah. Herkese sevgim ve saygım sonsuz."

"SİLKELENMELİYİZ"
"Bir keresinde hiç unutmam Zeytinburnu maçıydı rakibin tahrikleri sonucu maç bitmeden tribünden ayrılıp onlara ayrılan bölüme doğru gitmiştik. Şansa biz çıktıktan sonra Sakaryaspor 2 gol atmış ve galip gelmiş. Benim bundan sonra tüm temennim tarihin bu yönde tekerrür etmesi. İnşallah ben yönetici koltuğumdan taraftar kimliğime dönerken Sakaryaspor silkelenip kendine gelir. Neyse lafı çok uzattım.

Belki bir deplasman otobüsünde, omuz omuz maziyi konuşacağız."

Editör: Haber Merkezi