KÜÇÜKLERİN ŞAMPİYONU BEYLİCE
27-28 Mart tarihlerinde yapılan müsabakalarda dereceye giren okullar kupa ve madalyalarını aldı. Küçük Erkekler kategorisinde Beylice Ortaokulu şampiyon olurken, Abdurrahman Gürses İmam Hatip Ortaokulu 2., Hendek İmam Hatip Ortaokulu 3. oldu.  Küçük Kızlar kategorisinde ise Atike Hanım Ortaokulu şampiyon olurken, Aşağı Çalıca Ortaokulu 2., Abdurrahman Gürses İmam Hatip Ortaokulu 3. oldu.

GENÇLERDE HENDEK ANADOLU
Yıldızlarda ise Atike Hanım Ortaokulu B Takımı 1’inci, Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu2’inci , Atike Hanım Ortaokulu A Takımı 3’üncü ve  Hendek İmam Hatip Ortaokulu 4’üncü oldu.  Genç Erkekler Masa Tenisinde ise Hendek Anadolu Lisesi şampiyon olurken, 2. Hendek Akv Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 3. Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

ATİKE HANIM’DAN ÇİFTE ZAFER
Yıldız Erkekler grubunda ise şampiyonluk kupası Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu’nun oldu. Aynı kategoride Atike Hanım Ortaokulu A takımı 2’nci, Hendek İmam Hatip Ortaokulu3’üncü ve Atike Hanım Ortaokulu B Takımı 4’üncü oldu. Müsabakalarının ardından Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı, Okul Müdürleri ve Okul Beden Eğitimi Öğretmenleri dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti

Editör: Haber Merkezi