YÜZLERCE KİŞİ İZLEDİ
Bölgesel amatör Lig’de uzun süre sonra sahaya çıkan temsilcilerimiz Hendekspor, Erenlerspor ve Karasuspor’un maçlarına oldukça fazla ilgi var. Zorlu ve çekişmeli 2 karşılaşmanın ardından temsilcilerimizin 3’ncü maçı Hendekspor ile Erenlerspor arasında oynandı. İlk iki karşılaşmada olduğu gibi bu mücadeleye de ilçe protokolünden ve taraftarlardan büyük ilgi vardı. Mücadeleyi yüzlerce kişi takip etti.

HENDEK SEVİNDİ
Grubun iki favorisi arasında oynanan karşılaşmada Hendekspor Erenlerpsor’u tek golle mağlup ederek puanını 6’ya çıkarttı ve yoluna kayıpsız devam etti. Erenlerspor ise ikinci maçından da mağlubiyetle ayrılarak büyük hayal kırıklığı yaşadı. Kıran kırana geçen mücadelede iki takımın oynadığı oyun da izleyenlerden alkış aldı.

PROTOKOL YAKIN TAKİPTE
Hendek Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi Sakarya Amatör spor kulüpleri Federasyonu Yaşar Zımba, Sakaryaspor eski Başkan vekili Hüdaverdi Bahadır, Hendek Belediye başkanı Turgut Babaoğlu, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, birçok spor insanı ve taraftarlar takip etti. 1 buçuk yıllık aranın ardından amatör futbola kavuşan futbolseverler keyifli bir mücadele takip etti.

Editör: Haber Merkezi