Temsilcimiz Sakaryaspor, bugün saat 14.00’te Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Sapanca Atatürk Stadı’nda TFF 2. Lig temsilcisi Ankaraspor’u konuk edecek ve rakibi karşısında tur şansı arayacak

ÇALIŞMALAR TAMAM
Hafta sonu deplasmanda Ankara Keçiörengücü’nü mağlup ederek moral bulan temsilcimiz Sakaryaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında bugün Ankaraspor’u konuk edecek. Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda devam eden zemin bakım çalışmaları sebebiyle Sapanca Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadelede temsilcimiz tur arayacak. Rotasyonlu kadrosuyla 2. Lig ekibi Ankaraspor karşısında yer alması beklenen yeşil siyahlılar, kupada da yoluna devam etmeyi hedefliyor.

EKSİKLER VAR
Temsilcimiz Sakaryaspor’da bu mücadele öncesinde kadroda eksikler de bulunuyor. Grip olan ve serum tedavisi gören Burak Süleyman’ın durumu maç saatinde belli olacak. Sakatlıkları süren Kabongo Kasongo ve Bilal Başacikoğlu ise bu karşılaşmada kadroda yer almayacak. Oyuncularını kupa maçı öncesinde uyaran Tuncay Şanlı, turu geçmek için sahaya çıkacaklarını belirtti ve sporcularına rakiplerini iyi analiz ettirdi.