IŞIKSU KATILDI
Bu yıl 31’ncisi düzenlenen Olgunlar futbol turnuvasında Genç Olgunlar kategorisine damga vuran Eser okulu Bahçıvanspor, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun da katıldığı akşam yemeğinde kupasını kutladı. Themono Restoranda yenilen yemekte Işıksu’nun yardımcıları Fatih Çelikel, Hilmi Kızılcık, Yusuf Özden, Yenigün Mahalle Muhtarı Nevzat Berber, Eser Okulu Bahçıvanspor sporcuları ve takım yöneticileri de yer aldı.

BÜYÜK BİR İŞ
Eser Okulu Bahçıvanspor’u kutlayan Başkan Mutlu Işıksu; “Bu yıl ilk defa turnuva katılan ve kupa coşkusu yaşayan Eser Okulu Bahçıvanspor’u kutluyorum. Gerçekleştirdikleri gerçekten büyük bir iş. Hem oyuncuları hem de yöneticileri canı gönülden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Eser Okulu cephesi ise Başkan Işıksu’ya ve yardımcılarına yemeğe katıldıkları için teşekkür etti.

TARAFTARA TEŞEKKÜR
Yemeğe katılan Eser Okulu Kaptanı Cemalettin parlak ise yaptığı açıklamada; “Takımımızı kutluyorum. Bu yıl ilk kez katıldığımız halde sahada iyi bir mücadele örneği gösterdik. Yaptığımız küçük hatalar bize şampiyonluğu kaybettirdi belki de ama olsun seneye daha güçlü geleceğiz. İlk yılımızı kupayla tamamlamak güzeldi. Bizi maçlarda yalnız bırakmayan taraftarımıza da ayrı bir parantez açmak istiyorum ve onları da kutluyorum. Bu kupa bizim olduğu kadar onların” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi