Sakaryaspor’da Başkan Cevat Ekşi’nin istifasının ardından olağanüstü genel kurulun da ertelenmesiyle henüz bir başkan belirleyemeyen Sakaryaspor yönetiminde belirsizlik sürüyor

ŞAHİN SICAK BAKMADI
Sakaryaspor’da başkan Cevat Ekşi’nin istifa kararı almasının ardından Olağanüstü genel kurul da yapılamayınca işler iyice sarpa sardı. Yönetim için aranan başkan bir türlü bulunamıyor. İlk olarak Hüdaverdi Bahadır’a giden başkanlık teklifine iddia edildiğine göre Büyükşehir Belediyesi’nden sıcak bakılmadı. Bunun üzerine İbrahim Şahin’e giden teklife de İbrahim Şahin sıcak bakmadı. Gözlerini yeniden Cevat Ekşi’ye çeviren yönetim kurulu ise Ekşi’den de yine olumsuz yanıt aldı.

“GEÇİCİ BAŞKAN OLMAK İSTEMİYORUM”
Alınan bilgiye göre İbrahim Şahin’in, “Geçici başkan olmak istemiyorum. Benim kurmak istediğim bir sistem var ve ben bunu 2-3 ayda yapamam” dediği ve bu yüzden başkanlığı istemediği öğrenildi. Şahin’in yine de Perşembe gününe kadar süre istediği ve ailesiyle görüşüp son kararı vereceği öğrenildi. Öte yandan yaklaşan ödemelerin de olması, ortaya çıkacak bir ismin olmasını güçleştiriyor. Cevat ekşinin istifa kararının ardından hala bir başkan bulamayan Sakaryaspor’da yönetim kurulu, koronavirüs vakaları nedeniyle maçların ertelenmesinin ardından bu konuya öncelik verdi. Taraftarlar ise yönetimsel boşluğun bir an önce doldurulmasını bekliyor.

Editör: Haber Merkezi