İLK YARI EŞİTLİK
Yeni sezon öncesinde hazırlık maçlarına devam eden Sakarya Kadın Futbol takımı, 1.Lig temsilcisi Karadeniz Ereğlispor Kadın Futbol takımını sahasında konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da birbirini ölçüp tarttı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda iki takımın etkisiz atakları sonuçsuz kalınca devre 0-0 eşitlikle sona erdi.

GOLLER ÜST ÜSTE GELDİ
Karşılaşmanın ikinci devresine gollerle başlayan Karadeniz temsilcisi Ereğlispor oldu. Arka arkaya buldukları gollerle Sakarya Kadın futbol takımı karşısında 2 farklı üstünlüğü yakalayan Karadeniz Ereğlispor, iyi oyunuyla da dikkat çekti. Maçta başka gol olmayınca Karadeniz Ereğlispor sahadan 2-0’lık skorla galip ayrıldı. Sakarya Kadın Futbol Takımımız ise ikinci yarıda oynadığı kötü futbolla hazır bir görüntü vermedi.

“KALİTE FARKI VARDI”
Sakarya Kadın Kulüp Başkanı Muhittin Yazgan yaptığı açıklamada, “Hazırlık maçındaki rakibimiz 1. Lig, biz ise 2. Lig takımıyız. Tabi ki arada futbol ve kalite farkı var. Ancak maçın ilk yarısında güzel futbol oynadık ve golleri atamadık. Maalesef ikinci yarıda çözüldük. Rakibimiz kalitesini sahaya yansıtınca kalemizde golleri gördük. Olsun lige kadar daha iyi oluruz.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi