TOPBAŞI YAPIYOR
Kışlaçay köyünün takımı olan Kışlaçayspor uzun bir aranın ardından yeniden çalışmalara başlıyor. Güçlü takımların bulunduğu bir grupta yer alan, Kırkpınarspor ve Harmanlıkspor’u geride bırakarak Play Off’a adını yazdıran yeşil siyahlılar, Arifiye Spor Kompleksinde çalışmaların startını verecek. Play Off’larda iyi bir performans sergilemek isteyen Kışlaçay temsilcisi, hedeflediği başarı için 1 ay boyunca ara vermeden idman yapacak.

“KENETLENMİŞ DURUMDAYIZ”
Kışlaçayspor Kulüp Başkanı Saffet Alşan “Kışlaçay Köyümüz 150 haneden oluşuyor. Bu 150 haneden nasıl takım kurulur kimse bilemez çünkü köy halkımız birlik ve beraberlik çerçevesinde kenetlenmiş durumda. Her sene köy takımımız kafaya oynayacak bir takım kuruyor ancak aksilikler olunca istediğimiz duruma gelemiyoruz. Bu yıl takımımız liglerde çok güzel futbol oynadı ve net galibiyetler aldı. Tabi ki bileğinin hakkıyla Play Off’a kaldı. Bu ayın 17’sinde yeniden çalışmalara başlayacağız. Takımımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

“HEDEF BÖLGESEL AMATÖR”
Kışlaçyspor Teknik Sorumlusu Ayhan Aldemir ise yaptığı açıklamada, “Ligler başladığında bazı spor çevreleri Kışlaçayspor bu grupta başarılı olamaz dediler ama yanıldılar. Bize bu gaz yetti de arttı bile. Futbolcu kardeşlerim antrenmanlarda ve maçlarda olağanüstü performans göstererek Play Off’a kaldı. Haftaya Play Off maçlarımız için antrenmanlara başlayacağız. Hedefimiz öncelikle iyi futbol. Zaten gerisi kendiliğinden geliyor. Diğer takımlar gibi biz de Bölgesel Amatör Lig’e çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi