Ligin ilk devresinde oynadığı 10 karşılaşmada 6 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan ve 20 puan toplayan Kışlaçayspor, Süper Amatör Küme A Grubu ikinci devre ilk maçında Kocaali Sahilspor’u ağırlayacak. Antrenör Ayhan Aldemir önderliğinde çalışmalarını tamamlayan yeşil beyazlılar, maç saatini beklemeye başladı.

TARAFTARI ARKASINDA
Pazar günü kendi sahasında saat 14.00’da rakibini konuk edecek Kışlaçayspor’da taraftarlar da maça hazır. Kışlaçayspor’un cefakar taraftarları, kendi sahasında oynayacakları Kocaali Sahilspor maçını iple çekiyor. Bu karşılaşmada ve sezonun ikinci yarısında takımı yalnız bırakmaya niyeti olmayan taraftarlar, takımın Play-Off yolunda en büyük destekçisi olacak.

UYSAL BAŞARILAR DİLEDİ
Sakaryaspor Amigosu Ersin Uysal pazar günü kendi köyünün takımı olan Kışlaçayspor’un maçını takip edeceğini belirterek; “Her iki takıma da başarılar diliyorum. Benim köyümün takımı ancak ben Sakarya’nın Amigosuyum. Öncelikle maçın centilmence geçmesini ve iyi oynayanın maçı kazanmasını diliyorum. Tabi ki gönlümüz kendi köyümüzden yana” dedi.

“BİZ HAZIRIZ”
Kışlaçayspor Antrenörü Ayhan Aldemir de yaptığı açıklamada “Devre arasını iyi geçirdik. Play-Off’a kalacaksak kendi evimizde puan kaybetmememiz lazım. İyi bir ekibiz, iyi taraftarlarımız var. Pazar günkü maça takım olarak biz hazırız. Taraftarlarımızı da arkamıza aldığımızda galibiyet kaçınılmaz olur. Hedefimiz Play-Off’a kalmak” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi