VELİLER DE KATILDI
Söğütlü Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü’nün destekleriyle çalışmalarına devam eden karate kursu öğrencileri, velileri ile birlikte Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktan Özten’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Söğütlü Ak Parti İlçe Başkanı ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Kurt’ta hazır bulundu. Misafirlerini makamında ağırlayan Özten, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirmeyi de ihmal etmedi.

YENİ SALON İSTEĞİ
Antrenör Hikmet Şaha yaptığı sunumda Söğütlü’de karate branşının 11 yıl önce başladığını ve gençlerin önünü açarak milli takıma sporcular verip millilik kontenjanından spor akademisinde okuyan sporcular yetiştiğini ayrıca olimpiyat hazırlık merkezinde sporcuların olduğunu belirterek her geçen gün karate branşına artan ilginin sporcu sayısında çoğalma olduğunu ve mevcut spor salonunun kaldırmadığını yeni bir spor salonuna ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

“SPORCULARIMIZ BİZİ GURULANDIRDI”
Bilindiği üzere ayrıca mesleği öğretmen olan Başkan Özten, “Sporcuların almış oldukları bu başarılar bizi gururlandırdı ve çok mutlu etti. En kısa sürede salon ihtiyacı ile ilgileneceğiz. Sporcularımızın her zaman yanında olacağız” ifadelerini kullandı.  Antrenör Hikmet ŞAHA spora ve sporcuya göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı Özten’e teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi