ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Karasuspor, antrenör Serdar Ergelen nezaretinde kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor. Antrenmanlara erken başlayan Sarı Kırmızılılar, liglerin mayıs ayı sonuna ertelenmesine rağmen çalışmalara ara vermedi. Sezon hedefini lige tutunmak olarak belirleyen Karasuspor, güçlü ve kendisinden daha yüksek bütçelere kurulu takımlarla mücadele verecek.

“YAŞ ORTALAMAMIZ 22”
Karasuspor’un Kulüp Başkanı Yüksel Mazlum yaptığı açıklamada, “Biz Karasuspor olarak antrenmanlara 90 gün evvel başladık. İdmanlarımızı antrenörümüz Serdar Ergelen nezaretinde genelde akşamları yapıyoruz. Genç bir ekibiz ve yaş ortalamamız 22. Bunun yanından profesyonelden amatöre dönen 6 deneyimli sporcumuzu takıma kazandırdık.” dedi.

“ÖNCELİĞİMİZ LİGE TUTUNMAK”
Mazlum, “30 kişilik bir futbolcu ordumuz var. 6 iyi takımla hazırlık maçı yaptık. Lige kadar en az 2-3 maç daha yapacağız. Önceliğimiz tabi ki ilk olarak BAL’a tutunmak olacak. İyi sonuçlarla iyi bir başlangıç yaparsak hedefimizi yükselteceğiz. Futbol biraz da şans oyunu. Umarım şansımız yaver gider. BAL’da mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Önemli olan dost kalmaktır.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi