ADA FK GALİP AYRILDI

Önceki akşam Karaman Stadı’nda oynanan U16 hazırlık maçında Ada Futbol kulübü ile Sakaryagücü karşı karşıya geldi. Zaman zaman yağan yağmurun altında oynanan mücadelede sahada kıran kırana bir oyun vardı. Birbirinden güzel gollerin atıldığı karşılaşmada Ada FK rakibini Davut (2) ve Yusuf’un golleriyle 3-2 mağlup etmeyi başardı. Sporcular, oynadıkları oyun ve ortaya koydukları mücadele ile izleyenlerden de alkış aldı.

----

 

“SPORCULARIMI TEBRİK EDİYORUM”

Antrenör Kadir Şirin yaptığı açıklamada, “Sakaryagücüspor’un güçlü bir takım olduğunu biliyorduk. Altyapısı da çok sağlam olan bir takımla oynadık. Benim takımım da Sakaryagücüspor karşısında başa baş bir futbol ortaya koydu. Sporcularım dediklerimi sahada uygulayınca goller ve galibiyet geldi. Hepsini tebrik ediyorum. Hazırlık maçı bile olsa ortaya koydukları futbol bizim için önemliydi” dedi.

----

 

“AZ VE ÖZ MAÇ OYNAYACAĞIZ”

Sakaryagücüspor Sportif Direktörü Çetin Çal maç sonunda yaptığı açıklamada, “Pandemi nedeniyle futbolda biraz çıkıntılı günler yaşıyoruz. İnşallah korona biter. Spora artık daha çok önem vereceğiz derken şimdi de kısıtlamalar geldi çocuklara. Olsun, pandemi bitsin de biz her şeye razıyız.  Az ve öz hazırlık maçları oynayacağız. Bugün iki takımın oyunu da beni memnun etti.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi