KARLI ZEMİN
Geyvespor kulübü minik sporcuları başarılarına bir yenisini daha ekledi. A Takım ve U19 takımının başarılarının ardından 2005-2006 doğumlu miniklerden oluşan Geyvespor U14 takımı Arifiye Kalaycı sahasında kar altında ve buzlu zeminde oynanan müsabakada 2-0 geriye düşmesine rağmen oynadığı güzel oyunla rakibini 6-2 yenmeyi başardı.

İLK YARI AKADEMİ
Sakarya U14 Ligi ilk haftasında Geyvespor rakibi Sakarya Akademispor ile yoğun kar yağışı altında karşı karşıya geldi. Maçın 16 ve 30. dakikasında Sakarya Akademispor defans hatalarını iyi değerlendiren Sakarya Akademispor Kerem ve Doğukan’ın golleri ile 2-0 üstünlüğü yakaladı. Geyvsespor ilk yarının son dakikalarında Ekrem ile bulduğu gole farkı 1’e indirdi ve ilk yarı 2-1’lik Akademispor üstünlüğü ile tamamlandı.

GEYVE 2.YARI AÇILDI
İkinci yarının hemen başında 38. dakikada Mert ile eşitliği yakalayan Geyvespor 41.dakikada Mert ile öne geçti. Farkı arttırma çabalarına devam eden Geyvespor 48.dakikada Burak ile skoru 4-2’ye getirdi. Oyuna sonradna dhail olan Barış Enes 53. dakikada takımının 5.golünü attı. Karşılaşmada gol perdesi ise Mert’in attığı golle kapandı ve Geyvespor sahadan 6-2’lik skorla galip ayrıldı. Maç boyunca deyim yerindeyse donan minik futbolcular maçın bitişiyle beraber soluğu soyunma odasında aldı.

Geyvespor: Berat, Sefa Can, Rıdvan, Necati,Burak, Muhammed, Ekrem, Hamza, Ege, Mert, Kerem, Doğukan, Mustafa, Barış, Kemal, Sinan, Enes, Bahadır  Antrenör: Barış Orman

Sakarya Akademispor: Emirhan, Ali Yahya, Emre, Samet, Yiğit, Yiğit Kargın, Emir, Alper, Başaran, Eray, Furkan, Muhammed  Antrenör: Adnan Şekerci

Editör: Haber Merkezi