Yeni Atatürk Stadı’nı tıklım tıklım dolduran yeşil siyahlı taraftarlar tribünlere sığmadı. Binlerce Sakaryasporlu taraftar maç öncesinde ve maç esnasında şampiyonluk şarkıları söyleyerek futbolculara destek oldu

30 BİN TARAFTAR
Maçtan günler önce biletlerini alan yeşil siyahlı taraftarlar Yeni Atatürk Stadı’nı tıklım tıklım doldurdu. Lider Sakaryaspor’u bağrına basan taraftarlar maç öncesi ve maç sonrasında yaptığı tezahüratlarla tribün dersi verdi. Tribünleri yeşil siyaha boyayan 30 Bin taraftar bu takımın ve bu taraftarın bu ligi hak etmediğini tüm Türkiye’ye gösterdi. 

TÜRKİYE BİZİ KONUŞTU
Sosyal medyada binlerce kez paylaşılan görüntülerle gecenin en çok konuşulan maçı Sakaryaspor-Samsunspor maçı oldu. Ulusal medya kanallarında da yer alan haberlere binlerce yorum ve beğeni geldi. Tüm Türkiye’de binlerce kişi Sakaryaspor taraftarının bir an önce Süper Lig’e dönmesi gerektiğini belirten yorumlar yaptı. Yeşil siyahlı taraftarlar Sakarya’ya tüm Türkiye’den gelen tebriklere yakışır bir gece yaşattı.

GÖRSEL ŞÖLEN
Maç öncesi yürüyüş ile başlayan coşku Yeni Sakarya Stadı’nda son buldu. Sakaryasporlu taraftarlarla birlikte Samsunsporlu taraftarlar da yürüyüşe katıldı. İki takımın taraftarlarının dostane görüntüleri büyük alkış aldı. Maç öncesi iki takım taraftarlarının hazırladıkları görsel şölen seyir zevki yüksek bir maça yakışır cinstendi.

FORMA SPONSORU TATANGALAR
Karşılaşmaya “Tatangalar” göğüs sponsorlu formalarla çıkan Sakaryasporlu futbolcular bir nevi şehir büyüklerine de mesaj önderdi. Sezon başından beri harika bir seri yakalayan ama destek bulamayan yeşil siyahlılar arkalarında tüm desteği ile bulunan taraftarları bu şekilde onore etti. Ligde lider konumda bulunan ve şampiyonluğun en ciddi adaylarından olan Sakaryaspor’a destek bulunamaması da taraftarların tepkisine neden oldu.

LİDER UĞURLANDI
Sakaryaspor’un zirve yürüyüşüne eşlik etmek için Atatürk Stadı’nı dolduran 30 Bin taraftar takıma hem maçtan önce hem de maç sırasında destek oldu. Kulakları sağır edecek cinsten bir destek veren taraftarlar beraberliğe rağmen takımı bağrına bastı. “Lider buraya” tezahüratları ile takımı tribünlere çağıran taraftarlar oyunculara tam destek sözü verdi. Sakaryasporlu futbolcular da taraftarlara eşsiz destekleri için teşekkür etti.

DOSTLUK KAZANDI
Karşılaşmaya hem Samsun’dan hem de Sakarya’dna birçok protokol üyesi ilgi gösterdi. Misafirlerini tribünde çiçeklerle karşılayan Sakarya sporunun önemli isimleri protokol tribününü doldurdu. Sakaryasporlu taraftarlar da Samsunspor tribün liderlerini çiçeklerle karşıladı. Sakaryaspor maçından önce hem Büyükşehir Basketbol maçını hem de Hendekspor maçını Sakaryasporlu taraftarlar ile birlikte takip eden Samsunspor taraftarları, Tatangalara misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi