Sakarya 1. Amatör Küme C Grubunu şampiyon bitirerek Süper Amatör Lig'e çıkan Kocaali Sahilspor kupasına kavuştu.

HARMANLIK 3 YIL SONRA
Antrenör Tevfik Tetik ve öğrencileri 3 yıl sonra Sakarya Süper Lig’e geri geldi, efsane başkan Metin Ergezen ve yönetimi mutlu, camia mutlu. Play-Off finalinde Pazar günü Erenler’de Karapürçekspor’u 5-0 yenen Harmanlıkspor 3 yıl sonra Süper lige dönüş yaparken şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşayan yeşil-beyazlılara şampiyonluk kupasını ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve İl Temsilcisi Tezcan Demir verdi.

KAZIMPAŞA’DA SAHİL COŞKUSU
Sakarya 1. Amatör Küme C Grubunda sezonu 51 puanda zirvede tamamlayan Mavi Beyazlılar şampiyonluk kupasını Kazımpaşa Kaya Çiftliği'nde düzenlenen şampiyonluk yemeğinde aldı. Kocaali Sahilspor'a kupasını ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve İl Temsilcisi Tezcan Demir verdi. Törende kulüp başkanı Bilal Hazar, yöneticiler Murat Türk, Eyüp Borazar, Adnan Muslis, Sedat Yetiş, Emre Yetiş, Antrenör Hasan Yılmaz Koç ve futbolcular hazır bulundu.

SÜPER HARMANLIK
Tevfik Tetik ve öğrencileri 3 yıl sonra Sakarya Süper Lig’e geri geldi, efsane başkan Metin Ergezen ve yönetimi mutlu, teknik heyet mutlu, futbolcular mutlu Harmanlıkspor’a şampiyonluk kupasını ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve İl Temsilcisi Tezcan Demir takdim etti. ASKF Başkanı Yaşar Zımba, şampiyon Harmanlıkspor’un efsane hocası Tevfik Tetik’i kutladı. Harmanlıkspor’un efsane başkanı Metin Ergezen teknik heyeti ve futbolcuları kutladı 1Harmanlıkspor’un efsane hocası Tevfik Tetik şampiyonluğa ekip halinde koştuklarını anlattı.

ŞAMPİYON SAHİL
Kazımpaşa Kaya Çiftliği'nde düzenlenen şampiyonluk yemeğinde Kocaali Sahilspor'a kupasını ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve İl Temsilcisi Tezcan Demir verdi. Kocaali Sahilspor kulüp başkanı Bilal Hazar, yöneticiler Murat Türk, Eyüp Borazar, Adnan Muslis, Sedat Yetiş, Emre Yetiş, Antrenör Hasan Yılmaz Koç ve futbolcular Kazımpaşa Kaya Çiftliği'nde şampiyonluk yemeğinde buluştu

ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve İl Temsilcisi Tezcan Demir şampiyona madalyalarını takdim etti.

Editör: Haber Merkezi