MİNİKLER EMİN ELLERDE
Hızırtepe Yeniözenspor, Antrenörler baba-oğul Bilal Akçay ve Burak Akçay liderliğinde önceki gün antrenmanlara başladı. Yaklaşık 50 sporcuyla haftanın belirli günlerinde çalışmalara devam eden Hızırtepe, yeni yetenekleri Sakarya ve Türk Sporuna kazandırmaya devam etmek istiyor. Baba Bilal Akçay gibi oğlu Burak Akçay da spor aşığı olarak 3 yıldır kulüpte görev yapıyor. Bir diğer oğul Berat Akçay da takımın kalesini koruyor. Akçay ailesi, minik yeteneklere de her türlü konuda kolaylıklar sağlıyor.

“ÇİZGİYİ BOZMADAN DEVAM”
Antrenör Burak Akçay “Bizler Hızırtepeli olarak Hızırtepeli minikleri tesislerimizde en güzel şekilde ağırlıyoruz ve onları sıkmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu miniklerimizden daha önce birçok sporcu yetişti ve yetişmeye de devam ediyor. Biz de aynı çizgiyi bozmadan ilerde profesyonel olarak, iyi birer insan olacak sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

ESKİ BAŞKANLARA TEŞKKÜR
Akçay, “Miniklerimizle pandemi nedeniyle uzun süre çalışma yapamamıştık. Devletimizin talimatıyla yasaklar kalktı ve biz de çalışmalara gere döndük. Bizler kulüp olarak minik sporcularımızı çok fazla önemsiyoruz. Gençlerimizin gerçek sporcu kimliğine ulaşmaları için çalışmalarımızı yapıyoruz. Oğul Burak Akçay çok büyük emek veriyor. Sakaryamızın gururu Sakaryaspor ile de istişare halindeyiz. Kulübümüzün her zaman yanında olan eski başkanlarımız Haluk Tan, Muhammet Tosun, bedri aslan, Necati engin güneş ve Ömer Bektaş’a teşekkür ediyorum. Mahallemizin Genç Muhtarı Fatih Eltutana da teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kulandı.

“GURURLA GÖREV YAPIYORUM”
Hızırtepe Yeni Özenspor Basın Sözcüsü Hakkı Tank, “Hızırtepemizin tek takımı olan Hızırtepe Yeni Özenspor, kurulduğu günden bu yana birçok fedakar başkan ve yöneticiye ev sahipliği yaptı. Kutsal yöneticilik görevinde ben de basın sözcüsü olarak gururla görev yapıyorum. Hem altyapıda hem de üst takımlarımızda güzel işler yapılıyor. Çok değerli spor adamları Bilal Akçay ve Burak Akçay miniklerimizle ilgileniyor. Başarı geleceğine gönülden inanıyorum. Ayrıca Antrenörümüz Metin Kaçar nezaretinde çalışan boks takımımız da var. O gençlerimizi de Türk sporuna kazandırıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi