Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba yaptığı açıklama ile Gençlik ve spor İl Müdürlüğü’yle birlikte hedeflerine bir bir ulaştıklarını belirtti

“SAKARYA’NIN YÜKÜNÜ HAFİFLETECEK”
Başkan Zımba açıklamasında, “Bizlerin projeleri içinde olan, Karapürçek, Geyve ve Yenikent Futbol Sahaları Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılacak. Karapürçek ilçesine yapılacak olan Sentetik Zeminli Futbol Sahası ihalesi son aşamada, 10 Aralık’ta ihalesi olacak projemizde 2021 yılı başlarında tamamlanmış olacak. Yenikent bölgesine yapılacak tesisin içinde yer alacak Futbol sahası ve Adapazarı belediyesi tarafından tadilatı yapılacak olan Karaman futbol sahası da Sakarya’nın yükünü hafifletecek tesisler.”

“GEYVE STADI BİTECEK”
“Kanayan yara Geyve hep önceliğimiz ancak, bizi aşan durumlar ortaya her zaman çıkıyor. Yanlış planlamalar nedeni ile sil baştan tekrar iş ve işlemler yapıldı. Ot bedeli olan şu anki 600 bin civarında ki para vs hazır. Yazışmalar bittikten sonra Geyve Stat da 2021 yılı içinde bitecek ona inanıyoruz.”

ÖZSOY’A TEŞEKKÜR
“Gençlik Spor İl Müdürlüğünün, Geyve, Karapürçek, Yenikent Futbol sahaları ile ilimize kazandıracağı, yaşayan stat, Söğütlü Spor salonu, Mollaköy, kürek, kano, Yenikent Spor Tesisleri, spor lisesi gibi tüm çalışmalarını takdir ediyoruz. Elimizden geldiğince de destek oluyoruz. Uyum içinde çalıştığımız, İl müdürü Arif Özsoy’a teşekkür ederiz. Bir kaç yıla kadar şehrimizin spor tesisleri konusunda çok ilerleyeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi