BELEDİYE’DE TESİS TOPLANTISI
Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, ASKF başkanı Yaşar Zımba, Belediye meclis üyesi Neşet Çakır, ASKF Başkan yardımcısı Uğur Kobaş, Geyvespor Başkanı Erdinç Tuna Geyve belediyesinde bir toplantı yaparak yeni Geyve stadının yapımı ve süreci konusunda istişarelerde bulundu.  

KAYA’DAN MÜJDE
Başkan Murat Kaya’ya Yeni Geyve Spor Kompleksi ve stat hakkında bilgi verilirken, Başkan Murat Kaya’da yeni tesisin hayata geçmesi için ödenmesi gereken 244 bin lira için gerekli girişimlerin yapılacağı müjdesini verdi.

244 BİN LİRA GEREKLİ
Görüşmenin bir bölümünde Başkan Murat Kaya Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce’yi konu hakkında bilgilendirdi. ASKF Başkanı Yaşar Zımba yaptığı açıklamada “Biliyorsunuz şu an ilçe stadı maç oynanacak düzeyde değil. İlçenin ihtiyacı olan ilçe stadının yapımı için Büyükşehir adayı Ekrem Yüce söz verdi ve Başkan Murat Kaya’da stat için elinden geleni yaparak destek oluyor. İnşallah mart ayı sonuna kadar sahanın tahsisi için yatırılması gereken 244 bin lira ilgili Bakanlığa yatırılıp en kısa zamanda büyükşehir belediyesi stadı yapacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi