ONLARCA TAKIM KATILDI
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın, Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu iş birliğiyle düzenlediği 13 Yaş Altı Futbol Altyapı Gelişim Projesi Turnuvasının 1.Kademe 2. Devre Müsabakaları İlimizde düzenlendi. Müsabakalara Türkiye’nin dört bir onlarca takım takıldı.

GENÇLİK MERKEZİ DAMGA VURDU
Akyazı Sentetik Sahada oynanan müsabakalar sonrasında Sakarya Gençlik Merkezi Spor Kulübü, ilk sınavında Trabzon Gençlik ve Spor Hizmetleri Kulübü'nü 6-1 yendi. Ardından Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü’nü 1-0 yenen Sakarya Gençlik Merkezi Spor Kulübü, son müsabakasında ise Samsun Gençlik ve Spor Kulübü ile 1-1 berabere kaldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Murat Acar, Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü K. Adem Altun ve Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir müsabakaları yakından takip etti.

3.DEVRE 19-20 NİSAN’DA
13 Yaş Altı Futbol Altyapı Gelişim Projesi Turnuvasının 1. Kademe 3. Devre müsabakaları 19-21 Nisan 2019 tarihleri arasında Samsun’da, 1. Kademe 4. Devre müsabakaları ise 02-04 Mayıs 2019 tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenecek. Projede 2. kademe müsabakaları ise, tarafsız grup merkezlerinde 8 takımın katılımıyla, 4'er takımlı 2 grupta tek devreli lig usulüne göre oynanacak olup, gruplarında birinci ve ikinci olan toplam 4 takım yarı final ve final oynamaya hak kazanacak.

Editör: Haber Merkezi