Rakiplerinin puan kaybettiği haftada deplasmanda Turgutluspor’a konuk olan Sakaryaspor, inanılmaz fırsatların kaçtığı mücadelede Manisa temsilcisiyle 0-0 berabere kaldı

FURKAN KÖSE YILDIZLAŞTI
Sakaryaspor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta deplasmanda Turgutluspor’a konuk oldu. Mücadelenin ilk bölümünde rakibi karşısında daha atak bir oyun oynayan yeşil siyahlı temsilcimiz Tahir Babaoğlu ile net fırsatlar yakaladı. Ev sahibi Turgutluspor ise daha çok kontra ataklarla kalemizde etkili oldu. Yüzde yüzlük net fırsatlara kalecimiz Furkan Köse izin vermezken, rakip kalede de çok net pozisyonlardan yararlanamadık. İlk devre 0-0 eşitlikle sona erdi.

NET FIRSATLAR KAÇTI
Karşılaşmanın ikinci devresi yine iki takımın karşılıklı ataklarıyla başladı. Hem Sakaryaspor hem de ev sahibi Turgutluspor üst üste yakaladıkları net fırsatlardan yararlanamadı. İki ekibin kalecisi de rakip forvetlere izin vermedi. Mücadelenin son bölümlerinde baskısını iyice arttıran Sakaryaspor buna rağmen aradığı golü bulamayınca sahadan 0-0 beraberlikle ayrılarak 1 puana razı oldu. Yeşil siyahlı temsilcimiz böylece rakiplerinin puan kaybettiği haftada büyük fırsat tepmiş oldu.

Turgutluspor:0 Sakaryaspor:0

STAT: Turgutlu 7 Eylül Stadı

HAKEMLER: Raşit Yorgancılar** Arif Dilmeç** Kerem İlitangil**

TURGUTLUSPOR: Ozan Can*** Yiğit** Özgür** Sinan** Hamit** Hakan**(Dk.65 Emirhan*) Emre** Serhat**(Dk.85 Alper*) Burak**(Dk.79 Ozan*) Mutlu** Sarper**(Dk.86 Mahmut*)

TEKNİK DİREKTÖR: Atila Gerin

SAKARYASPOR: Furkan*** Çağlayan** Ümit** Onur** Oğuz Yıldırım** Oğuz Kocabal** Serkan*(Dk.76 Ali*) Ömer Bozan*(Dk.71 Ömer Can*(Dk.86 Kadir*)) Ozan Sol**(Dk.84 İrfan*) Hurşit**(Dk.71 Umut*) Tahir**

TEKNİK DİREKTÖR: Ercümend Coşkundere

GOLLER: YOK

Editör: Haber Merkezi