KAZANAN ÇIKMADI

Altyapı takımları ve yetiştirdiği futbolcularla adından oldukça söz ettiren Altınordu’nun futbol okulunu ağırlayan Erenlerspor bütün yaş gruplarında güçlü rakibine kafa tuttu. Erenlerspor ve Altınorduspor 2008,2009 ve 2010 yaş gruplarında 3 karşılaşmaya çıktı. Bu 3 mücadelede iki takım da başa baş bir oyun ortaya koyunca kazanan çıkmadı. Futbolcuların karşılaşma boyunca oynadıkları futbol ise izleyenlerden alkış aldı.

“TEDBİRLERİMİZİ ALIYORUZ”

Erenlerspor Futbol Okulu Teknik Sorumlusu Fatih Kanbur maç sonunda yaptığı açıklamada, “Korona virüsünün gittikçe fazlalaşması bizleri tedirgin ediyor ancak biz miniklerimizi devamlı kontrol altında tutarak spor yaptırıyoruz. Bugün de Altınordu Futbol Okulu ile hazırlık maçları oynadık. Önemli olan miniklerimizin şimdiden bir şeyler öğrenip büyüdüklerinde sahada uygulayabilecek olması. İyi bir oyun ortaya koyan her iki takımı da tebrik ediyorum” dedi.

“TİTİZLİKLE YAPIYORUZ”

Altınordu Futbol Okulu Teknik Sorumlusu Günay Terzi ise açıklamasında, “Önceliğimiz spordan önce miniklerimizi kontrol altında tutmak. Çünkü özellikle şöyle bir süreçte temizlik çok ama çok önemli.  Biz de titizlikle bu işleri yapıyoruz. Miniklerimizi idmanlar dışında hazırlık maçları alıp oynatıyoruz. Erenlerspor Futbol Okulu ile de maçlarımızı yaptık. Önemli olan miniklerimizi spora alıştırmaktır” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi