Spor Toto 1. Lig’de ilk haftalarda inişli çıkışlı bir performans çizen Sakaryaspor, son haftalarda oyun olarak geriye gidiyordu. Yeşil siyahlı temsilcimizde İlker Püren’in gidişi de bu duruma etki etmedi. Son olarak deplasmanda Eyüpspor’a ve kendi evinde Altay’a 2-1’lik aynı skorlarla mağlup olan Sakaryaspor, bir anda play off potasından orta sıralara geriledi. Alınan mağlubiyetler camianın ve oyuncuların morallerini alt üst etti.

11 MAÇTA 6 MAĞLUBİYET

Sakaryaspor bu sezon oynadığı maçlarda aldığı galibiyetten daha fazla mağlubiyet aldı. Uzun yıllardır böyle bir istatistik ile karşı karşıya olmayan yeşil siyahlılar, oynadığı 11 maçta 5 galibiyet 6 mağlubiyet aldı. Temsilcimiz sahadan beraberlik ile hiç ayrılmadı. Bu sezon en çok gol yiyen ikinci takım olan Sakaryaspor, kalesinde 11 maçta tam 19 gol gördü. Yeşil siyahlılar rakip fileleri 17 kez havalandırırken bu gollerin 9’u Kabongo Kasongo’dan geldi.

PERFORMANS MUTLU ETMİYOR

Yeşil siyahlı temsilcimizde son haftalarda ortaya konulan performanslar taraftarları ve spor kamuoyunu memnun etmedi. Sakatlıklar ve cezalılar yüzünden istediği kadroları kuramadığını belirten teknik direktör Serkan Özbalta, bazı oyuncuların çok uzun zamandır sakat olduğuna vurgu yaptı. Stoper bölgesinde de eksikliğin olduğunu ve performans düşüşü yaşadıklarını belirten Özbalta, çok çalışmaları gerektiğine vurgu yapmıştı. Süleyman Doğru

Editör: Haber Merkezi