Sakaryaspor Kulübü Yönetiminin Salı akşamki final maçı öncesin9de açtığı Yardım Kampanyası’na ilgi büyük olurken, Salı gününe kadar en az 2 milyon lira toplanması hedeflendi.

AKILLARI KALMASIN DİYE!
Sakaryaspor futbolcularına, şuan ödenmesi gereken ancak geciken tam 2 milyon liralı var. Yönetim de istiyor ki, bu parayı o finale kadar toplayıp, maç öncesinde tüm takıma dağıtmak. İşte bu nedenle de tüm yönetim Sakarya’daki ve Sakarya dışındaki tüm iş adamlarına ve eski başkan ile yöneticilerine ayrı ayrı giderken, özellikle Başkan Vekili Cumhur Genç’in ziyaretleri tam isabet oldu. 

BAŞLANGIÇ 245 BİN LİRA!
Genç’in ilk ziyaretlerinde Sakaryaspor eski Başkan ve yöneticisi Halit Evin ile eski yöneticisi Şerafettin Özgüllü 50’şer bin lira, SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri 50.000 lira ve Cem Gün de 25.000 TL verdi. MUSİAD 25.000, Muhsin Tolga Ballık 20.000, Mustafa Latif Yeşilbağ 25.000 TL olarak da bu desteği sürdürdü. Sadece bu ziyaretlerden toplanan para ise 245 bin lira.

ÖDENEMEYEN PARALAR İÇİN
Başkan Cevat ekşi ve diğer yöneticiler de bu Yardım Kampanyasına katılırken, Salı gününe kadar 2 milyon lira toplayıp, en azından futbolcuların bugüne kadar ki tüm gecikmiş alacakların ödenmesi hedeflendi. Zira İzmir ve Mersin’deki  final maçları, sırf para verilmedi diye kaybedilmişti! Tabii ki bu para, verilecek şampiyonluk primleri dışında olan gecikmiş paralar.

Editör: Haber Merkezi