3000 MASKE
Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin talimatı ile Basın ve Yayın Daire Başkanı İrfan Kardeş ve Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi Tarafından üye kulüplere dağıtılmak üzere Sakarya Askf’ye verilen 3000 adet Maskenin dağıtımı başkan Yaşar Zımba ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sakarya genelinde devam ediyor.

SOSYAL MESAFEYE DİKKAT
Belirlenen bir plan dahilinde dağıtımı yapılan maskeler çoğunlukla kulüpleri ziyarete giden başkan Yaşar Zımba ile dağıtılırken, maske dağıtıma bazen başkan vekili Recep Odabaş ve başkan yardımcısı Uğur Kobaş’ta eşlik ediyor. Üye kulüp temsilcilerine sosyal mesafe kuralına dikkat edilerek verilen maskelere önümüzdeki haftalarda takviyeler de yapılacak.

“MASKE İHTİYACI ÇOK BÜYÜK”
Başkan Yaşar Zımba “Geçtiğimiz günlerde TASKK tarafından gönderilen maskeleri dağıttık. Şimdi ise Sakarya Büyükşehir belediyemizin maskelerini dağıtıma ekleyerek devam ediyoruz. Kulüplerimiz tarafından maske ihtiyacı çok çok büyük oranlarda. Şu ana kadar 9.000 adet maske dağıtmaya çalışıyoruz bu bile yetmiyor.  Sakarya Büyükşehir belediye başkanımız Ekrem Yüce’nin talimatı ile ilave maske aldığımızda, ulaşamadığımız maske almayan Kulüplerimize de maske vermeye devam edeceğiz” dedi.

YÜCE’DEN DESTEK
Yaşar Zımba Ekrem Yüce’den övgüyle bahsederken; “Bizler için Başkanımız Ekrem Yüce’nin gönül zenginliği çok önemli, sağ olsun şu ana kadar hangi konuda ricada bulunduysak bizleri kırmamaya özen gösterdi ve her zaman bizlere destek oldu. Şu an Büyükşehir belediyemiz ile çok güzel ilişkiler içindeyiz. Daire başkanları İrfan Kardeş, İlhan Şerif Aykaç ve Kulüp başkanı Cevat Ekşi ile güzel bir uyumumuz var. Sakarya Amatör spor kamuoyu için güzel çalışmalar yapıyoruz.  Bu çalışmalara Ekrem Yüce başkanımın destekleri de eklenince çok kuvvetli bir dayanışma oluyor. Ekrem Yüce başkanım başta olmak üzere, İrfan Kardeş, İlhan Şerif Aykaç ve Cevat Ekşi’ye teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi