DEREKÖYSPOR SAPANCAYI BEKLİYOR
Bölgesel Amatör Ligi'ne çıkmak için mücadele veren süper lig takımlarımızdan Kazımpaşa Birlikspor, play-off'u şampiyon olarak tamamladı ve BAL'a çıkmaya hak kazandı. Play-Off'tan direkt çıkmak isteyen Hendek Dereköyspor ise ligde 2'nci sırayı aldı. Hendek temsilcisi, Sapanca Gençlikspor 3ncü lige çıkarsa Erenlerspor ile çıkamazsa Serdivanspor ile BAL'a yükselme karşılaşması oynayacak. Hendek Dereköyspor, karşılaşmalardan galibiyetle ayrılırsa Kazımpaşa Birlikspor'un ardından ikinci Takım olarak BAL'a çıkacak.

BİRLİKSPOR NAMAĞLUP BİTİRDİ
Play-Off maçları oynanmadan önce sporseverler Hendek Dereköyspor ile Kocadöngelspor BAL'a çıkar düşüncelerine hakimdi. Karşılaşmalar başladı, tribünler tıklım tıklım doldu ama Kazımpaşa Birlikspor hiç umulmadık bir anda sahneye çıktı. İlk maçta Kocadöngelspor'u 4- 2, ikinci maçta Kırkpınarspor'u 3-1, üçüncü maçta Harmanlıkspor'u 2-1, dördüncü maçında Hendek Dereköyspor'u 2-0 ve son maçında da Karaaptiler'i 1-0 yendi ve play-off'u yenilgisiz bir şekilde tamamlayarak BAL'a çıkmayı başardı.

DEREKÖYSPOR UMDUĞUNU BULAMADI
Play-Off'un güçlü ekiplerinden Hendek Dereköyspor, iyi transferler yaparak maçlara başladı. İlk maçta ligin genç takımlarından Harmanlıkspor'u 2-1 mağlup etti. Ardından Hendek derbisinde Kocadöngelspor ile 0-0 berabere kaldılar. Karaaptiler Akınsporu' zor da olsa 2-1 yenen Dereköyspor, şampiyon olan Kazımpaşa Birlikspor'a iyi oyundan sonra 2-0 mağlup oldular. Bu mağlubiyet Hendek temsilcisinde şok etkisi yarattı. Son maçında Kırkpınarspor'u 5-1 yenen Dereköyspor, play-off'ta 2nci oldu ve play-out karşılaşmalarına çıkmaya hak kazandılar.

KOCADÖNGELSPOR ŞAŞIRTTI
Play-off'ların iddialı takımlarından Kocadöngelspor, aldığı sonuçlarla şampiyon olamadı. Oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Kocadöngelspor, 7 puan ile 3ncü oldu. Play-off'un hırslı oynayan takımlarından Karaaptiler Akınspor ise oynadığı 5 maçta Kocadöngelspor gibi 7 puan topladı ve ligi 4ncü sırada tamamladı. Play-off'un genç takımlarından Harmanlıkspor, elinden gelen mücadeleyi verdi. Çok koştular ancak tecrübeli olmadıkları için ligi 5nci olarak tamamladılar. Play-off'un son takımı ise Kırkpınarspor oldu. Ligde hiç galibiyeti bulunmayan Kırkpınarspor'un sadece 1 beraberliği var. Kırkpınarspor, turnuva boyunca hakemlerin performansından şikayetçiydi.

Editör: Haber Merkezi