Sakaryaspor yönetim kurulu dün sabah spor basını ile Serdivan’da Beyzade’de bir araya geldi. Gerçekleştirilen kahvaltı da konuşma yapan Kulüp Başkanı İsmail Gürses, geçmişte bir takım yanlışlar yaptığını itiraf ederek, bunların başında da Sportif Direktör konusunun olduğunu belirtti. Başkan Gürses “Tek gayemiz Sakaryaspor’un bir üst lige çıkması. Pesetmiş değiliz. O sene bu sene olacak” dedi.

PİZRENLİ AÇTI
Sakaryaspor Basın Sözcüsü Erkan Pizrenli kurumsal anlamda yapılanları anlatarak toplantıya startı verirken Sakaryaspor Başkanı Gürses “Maalesef Türkiye’de başarı aldığınız sonuçlardan ibaret. Ama bir de bu işin mutfak kısmı var. Kapanan Store’yi Dükkan54 yaparak canlandırdık. Şimdi de Dergi54 çıktı. Türkiye’de yöneticilik değil idarecilik yapılıyor. Biz burada yöneticilik yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

GÜRSES KAPATTI
Başkan Gürses “Israrla üzerinde durduğum ama başarılı olamadığım bir Sportif Direktörlük konusu var. Futbolu futbolu bilenlere bırakmak istiyorum. Bu sistem gelecekte yeniden olacak. Sportif anlamda yanlış kararlar verdim. Ligin üstünde bir takım kurduk ama olmadı ve kan değişimine gittik. Artık yeni bir başlangıç yaptık. Oruçlu bir insanın ezanı beklemesi gibi Sakaryaspor’un bir üst lige çıkmasını bekliyoruz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi