ZIMBA’DAN BAŞKANLARA ÇİÇEK
Geçtiğimiz günlerde olduğu gibi ziyaret turlarına devam eden Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun son durağı Serdivan ve Arifiye belediyeleri oldu. Başkan Yaşar Zımba beraberindeki heyet ile birlikte Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’ya tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Seçimlerdeki başarılarından dolayı ikiliyi kutlayan ASKF heyeti başkanlara çiçek verdi. 

ASKF TAM KADRO
Gerçekleştirilen ziyarette Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Başkan Vekili Recep Odabaş, Genel Sekreter Ahmet Orhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Kobaş, Ali Palas, Mehmet Bilgin, Necmettin Koçak, Yahya Berk ve Adem Turan da yer aldı. Heyet Arifiye Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ağırman ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

“BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”
Başkan Yaşar Zımba ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada “Yusuf Alemdar ve İsmail Karakullukçu başkanları tebrik eder, tekrar seçildikleri görevlerinde başarılar dileriz. Her alanda olduğu gibi destekleri için teşekkür ederim. Her şey Sakarya için. Yusuf ve İsmail başkan ile ortak görüşlerimiz mevcut. İnşallah Sakarya sporu için hep beraber çalışacağız” ifadelerini kullandı

Editör: Haber Merkezi