BİRÇOK İSİMLE BULUŞTU
Başkan adayı Uğur Akkuş, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Hasan Alişan, Sakarya Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş, Türk- İş Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay, Sakarya TFF Bölge Sorumlusu Ferruh Sezgin ve Sakaryaspor Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba gibi isimlerle görüşerek hem başkanlık hem de birçok konu hakkında istişarler edip tavsiyeler aldı.

----

“HEDEFLERİM BÜYÜK”
Uğur Akkuş şehirle alakalı herkes ile görüşmek istediğini sadece başkanlık değil, şehri yakından tanımak istediğini belirtti. Önümüzdeki günlerde daha çok şehirde görüşme yapacak olan Akkuş programını sosyal medya paylaşacak. Başkan adayı daha sonra Sakaryaspor delegeleri ile buluşup herkesle sohbet edip beraber yemek yedi. Delegelere kısa bir konuşma yapan Akkuş, Sakaryaspor için hedeflerinin büyük olduğunu, gençliğini vereceğini ve çok çalışacağını belirterek gelen herkese teşekkür etti.

----

“DESTEK İSTEDİ”
Akkuş’un bir durağı da ASKF oldu. Ziyaret sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Yaşar Zımba, “Başkan adaylarından İş insanı Uğur Akkuş’a ziyareti için teşekkür ederim. Kongre süreci başladığı için ilk bizleri ziyaret etti. Destek istedi. Ben kendisine açıkladım. Sakaryalı bir aday varken, ben ve ekibimin sizi desteklemesi çok zor. Kongrede ben ve ekibim Sakaryaspor için en iyi, en doğru kararı alarak Sakaryaspor’un menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Kongre süreci ile ilgili olarak Büyükşehir belediye başkanımız Ekrem Yüce ile de görüşerek fikirlerini öğrenmek istiyoruz, gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra, en doğru kararı alarak hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi