PLAKET VERDİ

Sakarya boksuna yaptığı katkılardan dolayı Milli takım antrenörlerinden Ertuğrul Akgün, boksa hizmette bulunan Spor İl Müdürü Arif Özsoy’a Profesyonel Boks Federasyonu Teknik Kurul As Başkanı olarak teşekkür plaketi verdi. Akgün, İl müdürü Özsoy’a yeni yapılan salonlar için teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

“SALONLAR KAZANDIRDI”

Ziyarette açıklamalarda bulunan Ertuğrul Akgün, “Sakarya’mızda göreve geldiği günden bu güne kadar spor için spor müdürlüğün tüm imkânlarını sağlayarak çeşitli branşlarda çalışma salonlarında yeni yapılanma yaparak Sakarya boksuna kazandırmıştır. İl Spor Müdürü Arif Özsoy Sakarya boksunun yeniden şahlanması için ilçelerde ve ilimizde boks salonları kazandırmıştır.”

“ŞÜKRAN DUYUYORUZ”

“Sayın Arif Özsoy müdürüm Sakarya’mızdaki boks sporunun kalkınması için bizlere laik gördüğü çalışma salonlarının bu günkü şartlara göre dizayn ederek bize sunmuştur. Hem amatör hem de profesyonel boks olarak bize kazandırdığı spor tesisleri için müdürümüze şükran plaketi verdim. Sayın müdürüme teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi