ÖNEMLİ GÖREV
Geçtiğimiz Pazar günü İstanbul Marmara Üniversitesi Kampüsü Salonu’nda yapılan toplantıda Profesyonel boks duayeni olan Cemal Kamacı ve Federasyon başkanı Hayrettin Dikkanoğlu nezaretinde üyelerin katılımı ile yapılan secimde Ertuğrul Akgün Türkiye Profesyonel Boks Federasyonu Teknik Komiteden Sorumlu As Başkan görevine getirildi

AKGÜN TEŞEKKÜR ETTİ
Göreve getirilmesi ile ilgili teşekkür konuşması yapan Akgün, “Bana verilen bu görevden dolayı hepinize teşekkür ederim. Amacımız amatör bokstan profesyonel boksa sporcular kazandırmak. Bize öncülük yapan Cemal Kamacı ağabeyimiz gibi boksör bulup yetiştirmek için kollarımızı şimdiden sıvadık. Yolumuza devam edeceğiz inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun” diyerek kürsüden ayrıldı.

KAMACI’DAN TAM DESTEK
Öte yandan Türkiye’nin Boks alanındaki üstadı Cemal Kamacı da yaptığı açıklamada “Ertuğrul Akgün’e güveniyorum, başaracaktır. Önümüzdeki günlerde Ertuğrul Akgün’le beraber Avrupa Profesyonel Boks Federasyonu toplantısına gideceğiz. Güzel günler yakında inşallah” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi