ÖNCE YATIR SONRA AL
Firma ve kişi ismi sır gibi saklanırken, bu firmanın bir bakanlıktan alacağı olan paranın verilmesi durumunda böyle bir anlaşmaya imza atacağı öğrenilirken, dün de bu görüşme gerçekleşti. Erdoğan’ın ziyaretinde bu konuda gerekli talimatı alan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, üzerine düşeni yaptı. O iş adamının işini çözdü ama tek şartla. Önce 5 milyon lirayı Sakaryaspor’un hesabına hemen geçecek, sonra kendi alacağını alacak

TRANSFER YAPABİLECEĞİZ
Bu para bu hafta gönderilirse bu hafta, Pazartesi veya Salı günü gönderilirse haftaya; önce iç transferdeki 1 milyon 200 bin lira futbolcu ve teknik heyetin hesabına geçirilecek. Sonrasında TFF’ye transferin açılması için gerekli olan 2,5 milyon lira yatırılacak ve böylece transfer tahtasının açılması sağlanacak. Sonra da Teknik Direktörümüz İsmail Ertekin’in mutlak alınması istediği orta saha ve forvet oyuncuları alınacak.

SOFUOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi ve Kenan Sofuoğlu ile dün bir araya gelen Başkan Vekili Cumhur Genç, sponsorluk konusunda Sofuoğlu’nun inanılmaz bir mücadele verdiğini belirterek, “Sn.Kenan Sofuoğlu, çalışmanın devam ettiğini çok kısa sürede bir sonuç alınacak noktaya geldiğini ifade etti. Göstermiş oldukları bu gayret ve çaba için, kulübümüz ve Sakaryaspor camiası adına kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi