Cumhur İttifakı Sakarya Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Ekrem YÜCE, AK Parti İl Başkanı Yunus TEVER, Cumhur İttifakı AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal SOFU, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar BAYKAL, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan NAMLI ve Hendek halkının yoğun katılımıyla Hendek AK Parti Yeni Mahalle Seçim İrtibat Bürosu hizmete girdi.

‘İTTİFAKA SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ’
Programda konuşan SOFU ‘’Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan adayı olarak karşınızdayım. Bu ittifak halk tarafından oluşturulmuş, liderlerimiz tarafından uygun görülmüş, zillete karşı yapılmış bir ittifaktır. Bu ittifaka sahip çıkmak hepimizin asli görevidir. Bu ittifaka sahip çıkmak, liderimiz Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’a sahip çıkmaktır. Bu ittifaka sahip çıkmak MHP lideri Sn. Devlet Bahçeli’ye sahip çıkmaktır. Cumhur İttifakı’na sahip çıkmak Hendek’e, Cumhur İttifakı’na sahip çıkmak Sakarya’ya, Cumhur İttifakı’na sahip çıkmak Türkiye’ye sahip çıkmak demektir. Hep birlikte çalışarak, çok çalışarak Cumhur İttifakı’nı tüm zillet ittifakları karşısında galip kılacağız.’’ dedi. 

GENCİZ TECRÜBELİYİZ
Yedi senedir AK Parti Hendek ilçe başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade eden SOFU aynı zamanda genç ve dinamik bir kadroya da sahip olduğunu söyledi. ‘’Genciz, enerji doluyuz ve yedi senenin verdiği ciddi bir tecrübeye sahibiz. Liderlerimiz uygun gördü ve bizleri Hendek’imize Belediye Başkan adayı olarak gösterdiler. Şimdi bu enerjimizi, bu tecrübelerimizi Hendekli hemşerilerimize hizmete dönüştürme vaktidir. Dinamik bir ekibe sahibiz, evelallah üstesinden gelemeyeceğimiz bir şey yok.’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi