Demokrat Parti İl Başkanı İsmail Ergül, Hür FM’de yayınlanan Hür Meydan programının konuğu oldu. Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Engin Arapoğlu’nun sorularını yanıtlayan İsmail Ergül, iktidarı eleştirdi. Ekonomik durumun çok kötü olduğunu söyleyen Ergül, “Ekonomik sıkıntılar iş dünyası ve esnafın belini büküyor. İşyerleri birer birer kapanıyor. Bu durumdan çalışanlar da etkileniyor. Verilen destekler çok yetersiz. Acilen maddi destek sağlanmalı ya da faizsiz kredi verilmeli. Ayrıca borç ve ödemeler en az bir sene ertelenmeli” dedi. Çiftçilerin de zor durumda olduğunu kaydeden Ergül, “Girdi maliyetleri arttı ve de ürünler para etmiyor” ifadelerini kullandı.

----

SÖĞÜTLÜ’DEKİ İNŞAAT
Söğütlü’de birinci sınıf tarım arazisine yapılan inşaatı da gündeme getiren İsmail Ergül, “Sakarya Valisi neden sessiz? Neden tarım arazilerine inşaat yapılmasına göz yumuluyor? Büyükşehir Belediye Başkanı, tarım ve çiftçi dostu olduğunu söyleyen Ekrem Yüce neden çıkıp iki kelime etmiyor? Neden gücünü kullanıp gereğini yapmıyor?” diye sordu.

----

SÖZLER HAVADA KALDI
Büyükşehir Belediye yönetimine eleştirilerini sürdüren Ergül, şöyle devam etti: “Seçimden önce sözü verilen raylı sistem taşımacılığına neden geçilmedi? Geçen iki yıllık sürede şehre ne verildi? Bal, süt ve yumurta satarak belediyecilik mi olur Allah aşkına? Ben aynı zamanda ASKF’de yöneticiyim. Başkan bey amatör spora da destek vermiyor. Sürekli bizden kaçıyor.”

----

ÇARE DEMOKRAT PARTİ
Demokrat Parti’ye olan ilginin her geçen gün arttığını söyleyen İsmail Ergül, “Partimize katılımlar devam ediyor. Cemal Enginyurt’un katılımıyla mecliste iki milletvekilimiz oldu. Genel Başkanımız da son derece başarılı bir muhalefet sergiliyor. Partimize ilgi ve teveccüh her geçen gün artıyor” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: Haber Merkezi