Cumhur İttifakı AK Parti Erenler Belediye Başkan Adayı Fevzi Kılıç, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Tabakhane Mahallesi gençlik buluşmasına katılan Kılıç, “Her zaman halkımızla iç içe, sadece seçim zamanı değil her zaman sahada olan bir anlayış ile göreve talibiz. Gençliğin sorunlarını biliyoruz, bunlar çözülemeyecek, yapılamayacak şeyler değil. İnşallah göreve geldiğimiz takdirde el birliği ile hepsinin üstünden geleceğiz dedi.

HAYAL EDİLEN ERENLER
İlçe Başkanı Beşir Doğrusever, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ünal Canay ve Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları ile birlikte ilçesinde bulunan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen Kılıç, daha güzel bir Erenler için birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Kılıç, “Daha güzel bir Erenler için el ele, omuz omuza, gönül gönüle hep birlikte çalışacağız. Şehirler hatıralar ve hayallerin mekanıdır. Erenler’imizi hayal edilen seviyeye el birliği ile ulaştıracağız. Sivil toplum kuruluşlarımızın değerini, önemini biliyoruz. Her zaman yanınızda olacağımı bilmenizi isterim” dedi.

ÜRETİM VURGUSU
Kılıç, “İlçemizde üreten, istihdam sağlayan firmalarımızın olması bizleri son derece mutlu ediyor. Erenler gelişime son derece açık. Bir yerde üretim varsa orada bereket vardır, gençlerimize iş imkanı vardır. Göreve geldiğimiz takdirde ilçemizi tercih etmek isteyen firmalarımıza bizler de gereken desteği vermeye hazır olacağız” dedi

DOĞALGAZ SÖZÜ
Gittiği mahallelerde kıraathanelerde vatandaşlar ile bir araya gelen Kılıç, devamında ilçe kadın kolları tarafından düzenlenen ev ziyaretlerine de katılıyor. Kılıç, “Bazı mahallelerimizde doğal gaz henüz yok. Seçildiğimiz takdirde ilk icraatlarımızdan biri bu olacak. En kısa sürede Erenler’de doğal gaz girmemiş sokak kalmayacak. Gençlerimizin internet sorunu var, bu sorun da kısa süre içerisinde çözülecek. Mahallerimizde hanım kardeşlerimizin kurs, çocuk parkları, çevre düzenlemeleri gibi talepleri var, bu konularda da gerekli çalışmaları hazırlıyoruz. Bunların haricinde ilçemize kazandırmak istediğimiz çok önemli projeler var, görüşmelerimizi sürdürüyoruz. İnşallah kısa süre içesinde kamuoyuna açıklayacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi