AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Tazim, AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, ilçe yönetimi ve çok sayıda teşkilat mensubu yer aldı. Buluşmanın ardından Başkan Adayı Ekrem Yüce, teşkilatın hatıra defterine duygularını yazdı.

“HEP BİRLİKTE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
Güçlü bir lidere ve partiye sahip olduklarının altını çizerek sözlerine başlayan AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Bu güçlü yönlerimizi avantaja çevirmek durumundayız. Asla rehavete düşmeden, çok çalışmalıyız. Milletimizin, hemşehrilerimizin bizden talepleri, beklentileri var. Bizim Hendek için, Sakarya için, Türkiye için hayallerimiz, hedeflerimiz var. İnşallah hep birlikte hem ilçemizi hem şehrimizi hem de ülkemizi çok daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

TECRÜBE VE BİRİKİM
Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Biz bir misyonun temsilcileriyiz. Tevazu, samimiyet ve gayret ile şehrimizin en uç noktalarına kadar üstlendiğimiz misyonu, davamızı taşımamız gerek. Geride bıraktığımız 16 yıllık süreçte ülkemizin, şehirlerimizin kazanımları ortadadır. Ancak biz yine çok sıkı bir şekilde çalışmak durumundayız. Türkiye’nin her noktasında görev yapan bir kardeşiniz olarak tecrübe ve birikimimizle Sakarya’mıza hizmet edeceğiz” diye konuştu. Başkan Adayı Yüce, İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Ali Kemal Sofu’ya başarılar dileyerek, birlikte çalışma vurgusunda bulundu.

Editör: Haber Merkezi